Fulir, M. (2020). Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347
Fulir, Matea. "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347
Fulir, Matea. "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347
Fulir, M. (2020). 'Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347
Fulir M. Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347
M. Fulir, "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347