Perković, A. (2020). Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958
Perković, Antonela. "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958
Perković, Antonela. "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958
Perković, A. (2020). 'Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958
Perković A. Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958
A. Perković, "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje
restoranske ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:635958