prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja  turističkoga doživljaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:097896

Hrženjak, Maja
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Hrženjak, M. (2020). Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896

Hrženjak, Maja. "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896

Hrženjak, Maja. "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896

Hrženjak, M. (2020). 'Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896

Hrženjak M. Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896

M. Hrženjak, "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja turističkoga doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896