Hrženjak, M. (2020). Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896
Hrženjak, Maja. "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896
Hrženjak, Maja. "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896
Hrženjak, M. (2020). 'Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896
Hrženjak M. Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896
M. Hrženjak, "Enogastronomija Hrvatskoga zagorja u funkciji kreiranja
turističkoga doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:097896