Dalsaso, I. (2016). Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876
Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876
Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876
Dalsaso, I. (2016). 'Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876
Dalsaso I. Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876
I. Dalsaso, "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876