završni rad
Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. urn:nbn:hr:191:137448

Keretić, Klara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Keretić, K. (2023). Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448

Keretić, Klara. "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448

Keretić, Klara. "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448

Keretić, K. (2023). 'Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 11.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448

Keretić K. Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 11.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448

K. Keretić, "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448