završni rad
Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. urn:nbn:hr:191:190920

Binaj, Arlinda
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Binaj, A. (2023). Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920

Binaj, Arlinda. "Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920

Binaj, Arlinda. "Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920

Binaj, A. (2023). 'Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920

Binaj A. Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920

A. Binaj, "Regionalni identitet španjolskih gastronomskih regija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:190920