Sporiš, M. (2022). Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough” (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271
Sporiš, Marko. "Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough”." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271
Sporiš, Marko. "Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough”." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271
Sporiš, M. (2022). 'Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough”', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271
Sporiš M. Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough” [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271
M. Sporiš, "Novi trendovi u kulinarstvu : Artisan pekarstvo i “Sourdough”", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594271