diplomski rad
Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. urn:nbn:hr:191:248527

Rančić, Josip Ivoš
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Rančić, J. I. (2024). Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527

Rančić, Josip Ivoš. "Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527

Rančić, Josip Ivoš. "Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527

Rančić, J. I. (2024). 'Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527

Rančić JI. Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527

J. I. Rančić, "Analiza zastupljenosti francuske kuhinje u menijima restorana s Michelinovim zvjezdicama", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:248527