završni rad
Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. urn:nbn:hr:191:870469

Šugar, Lovro
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Šugar, L. (2024). Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469

Šugar, Lovro. "Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469

Šugar, Lovro. "Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469

Šugar, L. (2024). 'Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469

Šugar L. Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469

L. Šugar, "Tradicionalna gastronomija otoka Paga u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:870469