Gašparović Marion, I. (2019). UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349
Gašparović Marion, Indira. "UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349
Gašparović Marion, Indira. "UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349
Gašparović Marion, I. (2019). 'UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349
Gašparović Marion I. UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349
I. Gašparović Marion, "UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:757349