Humski, M. (2022). Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166
Humski, Maja. "Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166
Humski, Maja. "Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166
Humski, M. (2022). 'Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166
Humski M. Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2022 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166
M. Humski, "Ekstrakcija prirodnih bojila iz biljaka i začina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:243166