Iljkić, M. (2019). Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, M. (2019). 'Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić M. Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
M. Iljkić, "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151