Jovanović, A. (2021). Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141
Jovanović, Anamaria. "Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141
Jovanović, Anamaria. "Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141
Jovanović, A. (2021). 'Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141
Jovanović A. Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141
A. Jovanović, "Određivanje kvalitete i sigurnosti dodataka prehrani separacijskim tehnikama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:163141