Bumbak, J. (2021). Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232
Bumbak, Josipa. "Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232
Bumbak, Josipa. "Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232
Bumbak, J. (2021). 'Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232
Bumbak J. Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232
J. Bumbak, "Fenolni sastav plodova roda Rosa : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:342232