završni rad
Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline
završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:167:722614

Čorić, Neda
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Čorić, N. (2023). Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614

Čorić, Neda. "Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614

Čorić, Neda. "Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614

Čorić, N. (2023). 'Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614

Čorić N. Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614

N. Čorić, "Utjecaj štetnih organizama na kvalitet plodova odabranih sorti masline : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:722614