Tomaš, J. (2016). Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702
Tomaš, Josip. "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702
Tomaš, Josip. "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702
Tomaš, J. (2016). 'Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702
Tomaš J. Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702
J. Tomaš, "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702