Herceg, M. (2017). Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896
Herceg, Matea. "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896
Herceg, Matea. "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896
Herceg, M. (2017). 'Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896
Herceg M. Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896
M. Herceg, "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896