Miletić, V. (2019). Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004
Miletić, Vicenzia. "Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004
Miletić, Vicenzia. "Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004
Miletić, V. (2019). 'Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004
Miletić V. Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004
V. Miletić, "Inhibicijski učinak odabranih biljnih ekstrakata na aktivnost enzima α-glukozidaza : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:750004