Šaban, P. (2021). Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, Petra. "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, Petra. "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, P. (2021). 'Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban P. Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
P. Šaban, "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487