prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:184:266958

Jelinek, Jasna-Tinea
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju

Citirajte ovaj rad

Jelinek, J. T. (2017). Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958

Jelinek, Jasna Tinea. "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958

Jelinek, Jasna Tinea. "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958

Jelinek, J. T. (2017). 'Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958

Jelinek JT. Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958

J. T. Jelinek, "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958