Jelinek, J. T. (2017). Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958
Jelinek, Jasna Tinea. "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958
Jelinek, Jasna Tinea. "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958
Jelinek, J. T. (2017). 'Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958
Jelinek JT. Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958
J. T. Jelinek, "Antioksidacijska svojstva odabranih vrsta piva", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:266958