diplomski rad
Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:184:200085

Tokić, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Tokić, I. (2020). Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085

Tokić, Ivana. "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085

Tokić, Ivana. "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085

Tokić, I. (2020). 'Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085

Tokić I. Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085

I. Tokić, "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085