Bačurin, A. (2020). Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280
Bačurin, Ana. "Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280
Bačurin, Ana. "Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280
Bačurin, A. (2020). 'Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280
Bačurin A. Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280
A. Bačurin, "Određivanje koncentracije teških metala u dodacima prehrani atomskom apsorpcijskom spektrometrijom : moringa i maca", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:652280