Jukić, D. (2021). Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, Dora. "Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, Dora. "Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, D. (2021). 'Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić D. Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
D. Jukić, "Učestalost korištenja probiotika u prehrani odraslih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763