prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera
Split: Sveučilište u Splitu, 2023. urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, Dilajla
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Radelić, D. (2023). Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, D. (2023). 'Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 28.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić D. Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 28.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

D. Radelić, "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875