Jerinić, S. (2023). Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650
Jerinić, Sandra. "Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650
Jerinić, Sandra. "Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650
Jerinić, S. (2023). 'Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650
Jerinić S. Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650
S. Jerinić, "Određivanje biocidnog djelovanja aktivnih spojeva iz odabranog začinskog bilja na L3 ličinke oblića Anisakis spp", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:539650