završni rad
PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA"
Split: Sveučilište u Splitu, 2022. urn:nbn:hr:228:276811

Valenšag, Paula
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije
Odsjek za menadžment, trgovinu i turizam

Citirajte ovaj rad

Valenšag, P. (2022). PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA" (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811

Valenšag, Paula. "PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA"." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811

Valenšag, Paula. "PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA"." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811

Valenšag, P. (2022). 'PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA"', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811

Valenšag P. PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA" [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811

P. Valenšag, "PLASIRANJE NOVOG PROIZVODA NA TRŽIŠTE NA PRIMJERU MARAMA ZA PSE "BOA BANDANA"", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:276811