Grbeša, I. (2023). GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, Ivan. "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, Ivan. "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, I. (2023). 'GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša I. GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
I. Grbeša, "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464