prikaz prve stranice dokumenta GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA
Split: Sveučilište u Splitu, 2024. urn:nbn:hr:228:583974

Lukić, Iva
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije
Odsjek za menadžment, trgovinu i turizam

Citirajte ovaj rad

Lukić, I. (2024). GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974

Lukić, Iva. "GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974

Lukić, Iva. "GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974

Lukić, I. (2024). 'GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974

Lukić I. GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974

I. Lukić, "GASTRONOMSKA PONUDA KAO DIO USLUGE HOTELSKIH LANACA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:583974