Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Ilić, A. (2012). Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482
Ilić, Ana. "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482
Ilić, Ana. "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482
Ilić, A. (2012). 'Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482
Ilić A. Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482
A. Ilić, "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482