Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Andlar, M. (2011). Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928
Andlar, Martina. "Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928
Andlar, Martina. "Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928
Andlar, M. (2011). 'Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928
Andlar M. Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928
M. Andlar, "Utjecaj fenolnih spojeva na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741928