prikaz prve stranice dokumenta Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:243958

Jurišić, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Jurišić, A. (2011). Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958

Jurišić, Anamarija. "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958

Jurišić, Anamarija. "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958

Jurišić, A. (2011). 'Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958

Jurišić A. Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958

A. Jurišić, "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958