prikaz prve stranice dokumenta Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:218973

Paradinović, Slavica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Paradinović, S. (2011). Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973

Paradinović, Slavica. "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973

Paradinović, Slavica. "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973

Paradinović, S. (2011). 'Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973

Paradinović S. Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973

S. Paradinović, "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973