Čanak, I. (2011). Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247
Čanak, Iva. "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247
Čanak, Iva. "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247
Čanak, I. (2011). 'Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247
Čanak I. Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247
I. Čanak, "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247