Didak, B. (2011). Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223
Didak, Blanka. "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223
Didak, Blanka. "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223
Didak, B. (2011). 'Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223
Didak B. Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223
B. Didak, "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223