prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:930926

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Lozančić, M. (2011). Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926

Lozančić, Mateja. "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926

Lozančić, Mateja. "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926

Lozančić, M. (2011). 'Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926

Lozančić M. Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926

M. Lozančić, "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926