Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:846203
Smoković, Beatrisa
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Smoković, B. (2011). Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203
Smoković, Beatrisa. "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203
Smoković, Beatrisa. "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203
Smoković, B. (2011). 'Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203
Smoković B. Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203
B. Smoković, "Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846203