prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Martinić, I. (2011). Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, I. (2011). 'Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić I. Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

I. Martinić, "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746