prikaz prve stranice dokumenta Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:668596

Moćan, Duje
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Moćan, D. (2011). Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596

Moćan, Duje. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596

Moćan, Duje. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596

Moćan, D. (2011). 'Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596

Moćan D. Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596

D. Moćan, "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji peciva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668596