Maraš, J. (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883
Maraš, Jelena. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883
Maraš, Jelena. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883
Maraš, J. (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883
Maraš J. Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883
J. Maraš, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876883