prikaz prve stranice dokumenta Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:944767

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Tolić, M. T. (2011). Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, Mandica Tamara. "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, Mandica Tamara. "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić, M. T. (2011). 'Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

Tolić MT. Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767

M. T. Tolić, "Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944767