Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:224898
Šančić, Matea
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Šančić, M. (2011). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898
Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898
Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898
Šančić, M. (2011). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898
Šančić M. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898
M. Šančić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898