Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, Diana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Nejašmić, D. (2016). Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, Diana. "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, Diana. "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, D. (2016). 'Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić D. Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

D. Nejašmić, "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.