prikaz prve stranice dokumenta Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:110486

Martinac, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Martinac, M. (2011). Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486

Martinac, Mia. "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486

Martinac, Mia. "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486

Martinac, M. (2011). 'Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486

Martinac M. Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486

M. Martinac, "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486