prikaz prve stranice dokumenta Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:072525

Vraneš, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vraneš, I. (2010). Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525

Vraneš, Ines. "Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525

Vraneš, Ines. "Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525

Vraneš, I. (2010). 'Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525

Vraneš I. Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525

I. Vraneš, "Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072525