prikaz prve stranice dokumenta Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:823389

Kuljanić, Nera
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Kuljanić, N. (2010). Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389

Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389

Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389

Kuljanić, N. (2010). 'Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389

Kuljanić N. Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389

N. Kuljanić, "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389