završni rad
Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:605641

Tratnik, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Tratnik, M. (2016). Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641

Tratnik, Marija. "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641

Tratnik, Marija. "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641

Tratnik, M. (2016). 'Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641

Tratnik M. Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641

M. Tratnik, "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641