prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:187796

Penava, Antonia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Penava, A. (2010). Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796

Penava, Antonia. "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796

Penava, Antonia. "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796

Penava, A. (2010). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796

Penava A. Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796

A. Penava, "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796