Penava, A. (2010). Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796
Penava, Antonia. "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796
Penava, Antonia. "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796
Penava, A. (2010). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796
Penava A. Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796
A. Penava, "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187796