Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:073705
Vuković, Matea
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Vuković, M. (2016). Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705
Vuković, Matea. "Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705
Vuković, Matea. "Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705
Vuković, M. (2016). 'Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705
Vuković M. Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705
M. Vuković, "Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073705