završni rad
Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:824400

Stažić, Ema
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Stažić, E. (2017). Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400

Stažić, Ema. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400

Stažić, Ema. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400

Stažić, E. (2017). 'Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400

Stažić E. Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400

E. Stažić, "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824400