Kurtoić, D. (2017). Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814
Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814
Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814
Kurtoić, D. (2017). 'Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814
Kurtoić D. Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814
D. Kurtoić, "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814